Det kan være svært at vælge tema

nyt temaNu har denne blog kørt lidt tid og jeg er som sådan glad for det design jeg har valgt. Der er dog en masse ting som jeg synes kan gøres endnu bedre og derfor jeg jeg begyndt at kigge mit lidt omkring.

Design er naturligvis en vigtig ting, men der er også noget funtionalitet som skal passe ind. Jeg ville gerne udvide siden til at kunne lave blandt andet auktioner og det er ikke muligt i det nuværende setup. Derfor har jeg taget et kig på det theme der hedder ClassiPress. Det er endda oversat til flere sprog, så jeg vil kunne bruge det på dansk.

Relativtdyrt

Skal jeg kun bruge et enkelt theme, så kan jeg slippe med 99 usd, men skal jeg kunne bruge det flere steder, modtage opdateringer eller have god support, så koster det mere. I det store billede er det måske ikke så mange penge, men her op til jul kan det godt mærkes.

Derfor overvejer jeg om jeg bare bliver nødt til at vente til næsteår hvor der forhåbentligt kommer flere penge i kassen.

Unikke designs

En anden ting jeg har overvejet, men som til gengæld nok er den dyreste løsning overhovedet er, at få designet et theme som er 100% unikt til min side. Det ville betyde at jeg skulle finde en dygtig designer som jeg kunne forklare hvad det er jeg gerne vil have. Det har jeg prøvet en gang før og der er dælme en svær ting.

Dertil kommer, at jeg ville skulle finde en programmør som kunne lave designet om til noget der kunne bruges som hjemmeside. Han ville også skulle kunne kode alt den funktionalitet som jeg gerne vil have i designet. Det vil sige ting som auktioner, profilsider, betalingsløsninger og en masse andre ting som hører til.

Som jeg skriver det her kan jeg godt høre, at det nok vil være væsentligt billigere at vælge ClassiPress og så måske finde en person som vil være i stand til at ændre nogle af de ting som jeg ikke er helt tilfreds med. Har man en god bund, så er det nok lettere at bygge videre på den end at starte fra bunden.

Har du nogle erfaringer med den slags?