Hak grene nemt og hurtigt

Har du en større have som kræver masser af vedligeholdelse, så kan du stort set ikke leve uden en god kompostkværn til at få lidt bedre styr på det hele. Den bedste kompostkværn skal gerne kunne levere en god præstation, med hensyn til at kværne alle slags grene og så skal den også kunne gøre det uden at vække hele nabolaget.

Lang holdbarhed

Derudover skal den selvfølgelig også kunne holde længe, forstået på den måde at maskinen ikke bliver stoppet til hele tiden og at bladet ikke bliver sløvt efter kort tids brug. Hvor finder man så lige en maskine der indeholder alle disse goder på samme tider? Her er det meget relevant at kigge på de tests der er foretaget i aviser og magasiner omkring de seneste år, samt en masse brugertests, efterhånden som de er blevet udbredt på nettet.

Ser man samlet på det hele så finder man nok den bedste kompostkværn hos Bosch, der leverer flere gode modeller til markedet med forskellige egenskaber. Den som nok ligger som den gyldne mellemvej er modellen AXT Rapid 2200, der har knivskæresystem og som er kendt for at kunne bruges en hel eftermiddag uden problemer. Samtidig laver den mindre støj end en almindelig græsslåmaskine, så det er heller ikke et problem med lyden.

Hvad koster den så?

Prisen ligger på omkring 1700-1800 kroner på nettet alt efter hvor du køber henne. Larmer den dog for meget alligevel så har både Bosch og nogle af konkurrenter udviklet specielle støjsvage modeller, som stadig gør et godt stykke arbejde. I den stille kategori bliver vinderen Atikas model LFH 2800 til omkring 2000 kroner, der er næsten ikke kan score bedre på de forskellige brugertests sider.